Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Relatii inoxidabile!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun alimentar lapte si alte fluide alimentare - Vacupress

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99
Brand
VACUPRESS FOOD - LAPTE
Out Of stock
Descriere
Vacupress food-Furtun alimentar special conceput pentru lapte

CARACTERISTICI
Foarte flexibil, rezistent la șocuri și la temperaturi cuprinse între -25C și 80C. Furtunul poate fi curățat timp de câteva minute la temperatura de 110C. Neted atât la interior cât și la exterior. Rezistență deosebită la detergenți, presiune, vacuum, uzură, condiții meteo și interperii. Rezistența la frecare este in conformitate cu ISO 4649 : mm3 150. Furtunul asigură maximum de igienă datorită stratului interior deosebit de neted.

UTILIZARE
Acest furtun este special conceput pentru absorbția, refularea și transferul fluidelor alimentare acolo unde este necesar un furtun mai rezistent și cu caracteristici care respectă cele mai înalte standarde. Furtunul este pretabil în special pentru absorbția, refularea și transportul laptelui. Utilizabil în regim greu și intens de lucru.

STRUCTURA
Furtunul este realizat din două straturi de cauciuc termoplastic de calitate alimentară. În primul strat este încorporată o spirală de oțel galvanizată, deosebit de rezistentă iar între cel două straturi este armat cu fire de poliester de înaltă densitate. Stratul interior este alb iar cel exterior este de culoare albastră fiind marcat cu alb. Atât materialele folosite cât și structura furtunului asigură o rezistență deosebită la răsucire.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati link-ul:

www.rezervoare-inox.ro
sau
http://tminox.com.ro

Pentru lista completa de preturi va rugam sa descarcati informatiile suplimentare de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura